Home / Aanbod Vss Agro

Aanbod Vss Agro

Frontegalisator
De Frontegalisator is geschikt om in het voorjaar als een eerste egaliserende bewerking de ploegsneden af te vlakken. Hierdoor ontstaat een ge√ęgaliseerd oppervlak waarover de tractor rijd. Tevens is dit een voorbewerking voor de machine achterop de tractor.

Door de modulaire opbouw zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk. De standaard uitvoering bestaat uit een eerste egaliserende hoeklijn, diepteregelende verkruimelrol in v-vorm en nogmaals een egaliserende hoeklijn. Daarnaast is het mogelijk aan de voorzijde van de machine ganzenvoeten te monteren, triltanden of beitels. De V-rol kan vervangen worden door een T-rol of een getorste hoekijzerrol. Aan de achterkant kan een verend egalisatiebord worden gemonteerd.

De machines zijn verkrijgbaar met een werkbreedte van 3 meter tot een werkbreedte van 6 meter.

Meer Informatie ?

VSS AGRO DRUKROL

De VSS AGRO Drukrol is geschikt voor het gelijkmatig aandrukken van de grond tussen de tractorwielen. De VSS AGRO Drukrol is tussen iedere willekeurige machine en tractor toepasbaar, waardoor de VSS AGRO Drukrol zich onderscheidt van andere druksystemen. Doordat de VSS AGRO Drukrol gedeeltelijk onder de hefinrichting van de tractor gemonteerd wordt, heeft de VSS AGRO Drukrol een zeer beperkte aanbouwlengte. De VSS AGRO Drukrol is uitgevoerd met Cat.2 aankoppelhaken om het werktuig te koppelen. Als optie kunnen zowel verlengde als Cat. 3 aankoppelhaken geleverd worden. De VSS AGRO Drukrol wordt standaard geleverd met een werkbreedte van 1,25 m, als optie kan er voor een brede 1,5 m versie gekozen worden.

Meer Informatie ?

Frontbereider
In het voorjaar is het belangrijk om in zo min mogelijk werkgangen de grond zaaiklaar te maken. Hierdoor wordt insporing voorkomen wat ten
goede komt aan het zaaibed. Met de VSS Agro Frontbereider is dit ook mogelijk op de zwaardere grondsoorten, waardoor een tweede bewerking
niet meer noodzakelijk is.De machine wordt in de fronthef gemonteerd en is te combineren met een zaai- of pootmachine en/of een ander grondbewerkings werktuig achter de tractor. In combinatie met een grondbewerkings werktuig zorgt de VSS Agro Frontbereider voor de eerste grondbewerking van de geploegde grond. De verende sleeptanden egaliseren eveneens de grond.Aan de voorzijde is een diepteregelende buizenrol in v-vorm gemonteerd met een diameter van 500 milimeter. Na de V-rol volgen twee rijen van verende sleeptanden welke in hoogte verstelbaar zijn met een topstang of een hydraulische cilinder. Na de verende sleeptanden volgt de gepatenteerde verkruimelende T-rol.Om de Frontbereider te combineren met een zaai- of pootmachine kunnen de verende sleeptanden vervangen worden door 3-rijen grote triltanden. Achter de verkruimelende T-rol wordt dan een verend egalisatiebord (2-delig) gemonteerd.

Voor informatie ?

'