Home / Agrifac

Agrifac

Ook van het merk Agrifac leveren wij een uitgebreid pakket aan producten. Hieronder een selectie van de producten die we u kunnen leveren. Wilt u meer weten over het producten pakket van Agrifac , neem dan contact met ons op: 0595 422 338

Agrifac Milan 3500 / 4200 / 5400

De Milan kan worden uitgerust met drie verschillende tank groottes: 3500, 4200 en 5400 liter. De basis is een sterk en stabiel frame. Door middel van standaard mechanische as en boom vering gedragen machine en boom zich rustig en is rijden comfortabel. Zowel op de weg als in het veld.

Meer informatie?

0595-422390
Agrifac Condor landbouwspuit

De Agrifac Condor is de meest innovatieve landbouwspuit ter wereld. Efficiënt, economisch, ergonomisch en ecologisch. De sterke basis is het beroemde StabiloPlus chassis, wat zorgt voor een onovertroffen stabiliteit. Dankzij de EcoTronicPlus beschikt u over de maximale en de meest actuele informatie tijdens het spuiten, én tijdens het rijden op de weg. Door het slimme GreenFlowPlus is de inhoud van het spuitsysteem minimaal, hierdoor is het systeem gemakkelijk en snel te reinigen. De Agrifac Condor is uitgevoerd met de meest moderne en comfortabele cabine, met een maximum aan ruimte én zicht. Het standaard climate control zorgt voor een optimaal, aangenaam en schoon werkklimaat. Standaard is de cabine ook voorzien van een koelcompartiment.

Meer informatie?

0595-422390


'