Home / Bijlsma Hercules

Bijlsma Hercules

Onder de groep `Crop Handling Technology` bieden wij een uitgebreid pakket met standaard machines van Bijlsma Hercules, waarin per type machine verschillende modellen geboden worden. Aangevuld met standaard opties of klantspecifieke aanpassingen, zijn we bijna altijd in staat u de juiste oplossing te bieden, uitermate geschikt voor uw toepassing. Meer weten over de machines van Bijlsma Hercules, bel dan naar: 0595 422 338

Hallenvullers
Wie z’n tijd en opslagruimte zo efficiënt mogelijk wil benutten, kiest automatisch voor een hallenvuller van Bijlsma Hercules. Want die is bijzonder gebruiksvriendelijk, heeft een hoge capaciteit én een automatisch zwenkmechanisme dat stortkegels voorkomt en daarmee zorgt voor een optimale bevulling van de opslagruimte en een goede ventilatie van het product.

Het uitschuifmechanisme, de hoogteverstelling, het zwenkmechanisme en de rij-inrichting van de machine worden alle door afzonderlijke motorreductoren aangedreven. Alle functies kunnen worden aangestuurd via een eenvoudig bedienbare afstandsbediening. Deze is standaard voorzien van maar liefst 15 meter kabel. Met verstelbare aanslagen en eindschakelaars is het zwenkbereik van de hallenvuller perfect op de breedte van de bewaar-plaats in te stellen, terwijl de instelbare stilstandtijd zorgt voor een vlakke afvulling.

Hallenvuller wiel
Hallenvuller rail
Schermafbeelding 2015-10-07 om 09.50.55

Meer informatie?

0595-422390

Stortbakken
Aardappelen, uien… De oogst is uw boterham. En dus bent u minstens zo zuinig op uw product als een stortbak van Bijlsma Hercules. Wij produceren een brede serie solide stortbakken die stuk voor stuk garant staan voor zowel een zachtaardige behandeling als een efficiënte ontvangst. Maximale efficiency bereikt u door deze stortbak te combineren met een Bijlsma Hercules grondzeefinrichting.
Zware of lichte grond? Klein bedrijf of industrieel bedrijf? Bijlsma Hercules houdt rekening met de wensen van elk bedrijf. Door het aanbieden van maatwerk, maar ook door het voeren van een uitgebreid leveringsprogramma standaardproducten. Producten die overigens minder standaard zijn dan dit woord doet vermoeden. De op deze pagina vermelde stortbakken zijn namelijk door hun bijzondere specificaties absoluut unieke producten.

Meer informatie?

0595-422390

Kisten- en bigbag vullers van Bijlsma Hercules
Bijlsma Hercules biedt een breed scala aan vulmachines voor kisten en big-bags. Afhankelijk van uw bedrijfsvoering zijn er vele mogelijkheden om het vullen van kisten of big-bags tot stand te brengen, uiteraard vaak beperkt door de beschikbare ruimte waarin een en ander plaats moet vinden.
In hoofdlijnen zijn de machines op te delen in 3 vulprincipes. Het eerste systeem is de meest eenvoudige kistenvuller, waarbij een opvoerband het product via een optrekbare valbreker in de kisten deponeert.
Variant twee geeft een ietwat geavanceerdere oplossing, waarbij een transportband met productremmers in de kist “buigt”, waardoor het product op voorzichtige wijze in de kisten gebracht wordt. Dit gebeurt volledig automatisch, waardoor er een continue afvoer van product plaats kan vinden.
Het derde principe is de meest geavanceerde variant, waarbij uw product in de kisten of big-bags “gelegd” wordt. Door gebruik te maken van een verticale band met dwarsmeenemers en een programma waarin gevuld wordt middels een lagen-systeem, wordt uw kist of big-bag op de meest efficiënte wijze gevuld.

Meer informatie?

0595-422390


'