Home / Fendt

Fendt

Ook van het merk Fendt leveren wij de hele serie tractoren.  Wilt u meer weten over het producten pakket van Fendt , neem dan contact met ons op: 0595 422 338

Fendt 200 t/m 900 serie

 Fendt Efficient Technology

Gericht op maximale efficientie

Het motto van Fendt Efficient Technology is: MEER uit MINDER. Dat is de drijvende kracht, die bij Fendt de vooruitgang begeleidt. Praktisch gezien betekent dit dat u als Fendt klant met gebruik van tijd, brandstof en productiemiddelen meer bereikt.Fendt heeft bij alle ontwikkelingen steeds geprobeerd de efficiëntie van haar machines te vergroten. Met de nieuwe series 800 Vario en 900 Vario voegt Fendt een nieuwe dimensie aan die efficiëntie toe. Maak kennis met Fendt Efficient Technology.

 

De innovaties van fendt vormen de basis voor de uitzonderlijke efficiëntie van de Fendt producten. Bij de nieuwe zware tractorenserie 800 Vario en 800 Vario zijn vele innovaties toegepast, die u samen aanzienlijk voordeel opleveren.

Uw voordeel is het onderdeel van Fendt Efficient Technology waar alles om draait. Met Fendt profiteert u vooral van  meer rendement en veelzijdigheid, maar ook van  meer comfort en veiligheid. Onze belofte aan u: met Fendt bereikt u maximale effici:entie!

Het voordeel voor het milieu is de vierde bouwsteen van Fendt Efficient Technology. Verantwoordelijkheid voor de natuur warin en waarmee wij werken, zou juist in de landbouw vanzelfsprekend moeten zijn. Fendt neemt dit onderwerp zeer serieus, zowel met productie die zuinig met hulpbronnen omgaan als met het milieubewust produceren binnen Nederland.

Meer informatie?

0595-422390