Home / Great Plains

Great Plains

Ook van het merk Great Plains leveren wij een uitgebreid pakket aan producten. Hieronder een selectie van de producten die we u kunnen leveren. Wilt u meer weten over het producten pakket van Great Plains , neem dan contact met ons op: 0595 422 338

SIMBA DTX
DTX

Tanden uitgevoerd met hydraulische of breekbout uitbreekbeveiliging , en  keuze uit  zes verschillende rollen maakt de Great Plains Simba DTX zeer veelzijdig.
Ontwikkeld als een samen gestelde woeler en stoppelbewerker voor het dieper losmaken van de gronden het oppervlakkig zaaiklaar maken van de bodem.
Geschikt voor tractoren van 200-360 pk is de DTX een zeer veelzijdig.De machine kan ingezet worden bij niet keerende grondbewerking die in een werkgang de grond tot 40 cm los kan maken.
De machine is ook zeer geschikt om groenbemesters rechtstreeks in de bewerkte stoppel te zaaien omdat deze een zeer mooi los geegaliseerd en aangedrukt zaaibed achterlaat.

Meer informatie?

0595-422390
X-Press
X-Press

Een compacte schijven eg met een gecombineerde drukrol, de veelzijdige X-Press combineerd een hoge snelheid met een ondiepe bewerking en een goede verdichting van de toplaag.

Beschikbaar als aanbouw machine in 2.5m, 3m, 3.5m, en 4 meter breed en als getrokken machine 4.6m, 5.5m, 6.6m, 8m, en 10 meter werkbreedte, kan de X-Press gebruikt worden voor voor het reduceeren van conventionele bewerkingen zoals cultiveeren en ploegen.

Meer informatie?

0595-422390
SIMBA SL
SL

Samengebouwd van bewezen degelijke en innovatieve componenten gemonteerd op een centraal chassis, Great Plains Simba SL cultivatoren zijn uitermate geschikt om verschillende bewerkingen in een werkgang uit te voeren.

Met werkbreedtes van 4, 5, 6, en 6.7 meter respectievelijk ,de SL 400, 500, 600 en 700 modellen hebben een Schijf Tand Schijf configuratie.
Bestaande uit een enkele rij Pro-aktive schijf units afgemonteerd met gekartelde of de SoilRazor schijf bladen, daarna twee rijen ST of LD (licht verstorende) tanden, dan weer een rij schijven en een aandruk rol.
deze veelzijdige machine laat een prachtig bewerkte bodem achter.

Er zij vijf verschillende rollen te monteren achter de SL 400, 500 en 600 model machines, de DDL 600 rol met 150 of 200 mm afstand bus, de Maxlift Rol. de V Rol of de HD rol.
SL 700 machines zijn standaard uitgevoerd met de DD 700 rol.
Alle rollen zijn afgemonteerd met speciale onderhouds vrije lagers.

Meer informatie?

0595-422390
SIMBA SLD
SLD

De Great Plains Simba SLD is een machine waar een grotere werkdiepte mogelijk is als met de SL cultivator. Alle uitzonderlijke kenmerken van de SL zijn in deze machine terug te vinden.

Als de machine is uitgerust met hydraulische uitbreek beveiliging van de Pro-Lift tanden die tot 30 cm diepte kunnen werken, en de DD rol laat de SLD een exelente afwerking van de bodem achter.

De SLD serie kan optioneel uitgevoerd worden met de LD tand( Low disturbance ) welke een goede werking heeft in de wortelzone van de grond en de bovenlaag in tact laat zonder vermenging van de dieper gelegen grondlagen.

De tanden zijn zowel hydraulisch als breekbout beveiligd te krijgen.

Meer informatie?

0595-422390
SIMBA FLATLINER
Flatliner

De voordelen van een goede grondbewerking moet men nooit onderschatten ,vooral als je de grond voor de herfst/ winter klaar legt is een goede waterberging essentieel.

Onder grondse verdichting moet worden weggehaald zodat het water en de beworteling van de gewassen niets in de weg staat.

De Flatliner 500 kan tot 50 cm diep werken indien nodig. De gepatenteerde DD rol zorgt voor een goede aangedrukte water bestendige bovenlaag. Al met al de perfecte machine voor deze werkzaamheden.

Meer informatie?

0595-422390