Home / Kloppenburg

Kloppenburg

Kloppenburg Machinebouw ontwikkelt en produceert machines voor agrarische en industriële doeleinden. Door een voortdurende ontwikkeling van de producten voldoen ze continu aan de eisen van vandaag. Naast seriematige productie leveren we ze ook klantspecifieke producten.

KM Loofklapper

De KM Loofklapper heeft door zijn kapconstructie een uitstekende verhouding tussen het benodigde vermogen, zuigkracht en bladvernietiging. De Loofklapper is in verschillende uitvoeringen te krijgen: als frontklapper los en in combinatie met de Looftrekker. In het laatste geval wordt deze uitgevoerd met een juiste klepellengteverschil. De Loofklapper is te krijgen als FK2 of FK4 uitvoering.

KM Loofklapper BAK 2275

Een opklapbare 2 x 2 rijer gedragen in de hefinrichting voor een grote capaciteit met een laag brandstofverbruik en met een bodemvolgende diepteregeling. Uitstekende gewichtsverdeling. Maar 2 wielsporen op 8 rijen. Snel en compact opklapbaar. Zowel voor rijenteelt als voor volvelds klepelen van groenbemesters. De werkbreedte is 6,2 meter. De capaciteit is 3 hectare per uur

Wibo TPV Palletiseermachine

Van de WiBo zijn er 3 modellen. De WiBO 6, WiBo 7 en WiBo 8. Deze palletiseermachine haalt een capaciteit van 625 handelingen per uur, afhankelijk van type, in- en uitvoer en zakgrootte. Hij kan standaard tot 2300mm hoog stapelen, inclusief pallet. Variërend van kisten, dozen, jute- en netzakken.

HPW Wikkelaar

De HPW 3500 is een wikkelaar met een masthoogte van 2500mm en een draaiplateau van Ø1500mm. Zowel het aantal wikkelingen als de eindstand van het plateau zijn instelbaar. De HPW 3500 is als losse wikkelaar te verkrijgen of gekoppeld aan de WiBo palletiseermachine

'