Home / Magazijn en Winkel

Magazijn en Winkel

Welkom in onze winkel en onderdelenmagazijn.
Van hieruit kunnen wij u voorzien van veel technische onderdelen voor uw tractor en of machine. De regelmatig gebruikte onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar zoals  onder andere; tractor -, Grondbewerking-,Hooibouw-,Sproeimachine- en diverse andere landbouwmachineonderdelen. Ook zijn uit voorraad leverbaar; lagers, bouten ,ketting en kettingwielen, diverse transportwielen en veel meer universeel technische delen voor de professional, handige techneut of doe het zelfer.

Natuurlijk kunnen ook wij niet alle te gebruiken delen uit voorraad leveren, maar dankzij het adequate handelen van onze baliemedewerker, kunnen wij vaak de meeste bestelde onderdelen de volgende dag aan u uitleveren. Dit is natuurlijk mogelijk door een goede samenwerking tussen ons en onze leveranciers.

Onze winkel en magazijn is voor iedereen die maar iets met techniek heeft te maken, is het niet dat een ieder van u wel delen nodig heeft die voor ons gemakkelijk zijn te leveren. Niets is ons te gek, heeft u een vraag? Schroom niet en kom eens langs in
Den Andel aan de Oude Dijk 26!

Onder het motto:” Niets is onmogelijk” Wij proberen altijd met raad en daad bij te staan. Is er een onderdeel welke u niet kunt vinden…. Dan bent u natuurlijk altijd bij ons op het juiste adres!

'