Home / Onderhoud

Onderhoud

In onze werkplaats in Den Andel beschikken we over ervaren monteurs en hebben we alle benodigde gereedschappen en testapparatuur om uw machinepark in top conditie te houden.

Ook voor onderhoud, revisie en reparatie van uw bestaande machines en machineonderdelen kunt u bij ons terecht.

U kunt ons, in geval van nood, telefonisch bereiken op 0595-422338 of 06-21515960.

U wordt altijd telefonisch te woord gestaan en er wordt direct actie ondernomen voor een spoedreparatie of een onderdeel dat u dringend nodig heeft.

LMD Airco Service

Steeds meer landbouw tractoren en zelfrijdende machines beschikken tegenwoordig over een Airco installatie.  Deze systemen zorgen voor veel werkplezier in de zomer tijdens de lange warme werkdagen. En feit is dat de capaciteit van de systemen tot wel 10% per jaar kan afnemen. dit gaat direct ten koste van de koel capaciteit.

Laat dus tijdens het onderhoud van uw machine ook het airco systeem servicen. Dit garandeert optimale prestaties tijdens warme dagen.

De Valeo Climfill is een vol automatisch airco service station welke het systeem controleert op lekkages dmv een vacuum test en het systeem met de juiste hoeveelheid koude middel weer afvult.

Naast een database van alle landbouw machines beschikken wij ook over een database met alle automobielen en alle vrachtwagens.

hebt u vragen of wilt u een afspraak maken bel : 0595-422338


'