Home / Raven

Raven

Ook van het merk SBG Precision Farming leveren wij een uitgebreid pakket aan producten. Hieronder een selectie van de producten die we u kunnen leveren. Wilt u meer weten over het producten pakket van SBG Precision Farming  , neem dan contact met ons op: 0595 422 338
sbg-headerlogo

SBG Precision Farming is in 2003 opgericht onder de naam SBG Innovatie. Sindsdien heeft het bedrijf zich bewezen op de Nederlandse en Europese markt van precisielandbouw en een vaste plek veroverd.

SBG Precision Farming is actief in de ontwikkeling en verkoop van nauwkeurige RTK GPS-besturingssystemen voor landbouwtoepassingen. De ontwikkeling omvat het ontwerpen, testen en doorontwikkelen van producten van SBG Precision Farming op vraag van de markt en gebruikers. De ontwikkeling van software, elektronica en mechanische onderdelen vindt in eigen beheer plaats. SBG Precision Farming heeft daarnaast een eigen productie en assemblage afdeling.

Meer informatie?

0595-422338

De Viper 4 TWIN is het nieuwe topmodel scherm van SBG / Raven. De Viper 4 TWIN is het eerste tastbare resultaat van de overname en samenwerking van SBG en Raven. Door het grote en overzichtelijke 12,1” beeldscherm bedient u gemakkelijk alle functies en heeft u altijd een perfect overzicht.

Of het nu gaat om trekkerbesturing of TWIN-werktuigbesturing, sectiebesturing of egaliseren, alle verschillende besturingen zijn volledig geïntegreerd in de Viper 4 TWIN. Met de Viper 4 TWIN kunnen zowel rechte lijnen, bochten als contouren worden gereden of combinaties daarvan. De Viper 4 TWIN beschikt verder over handige functies als het instellen van kopakkers met verschillende breedtes en het weergeven van de spuitsporen, eventueel zelfs met een afwijkende werkbreedte.

De Viper 4 TWIN heeft tal van extra opties, zoals een uitgebreide teeltregistratie, het vastleggen van hoogtekaarten en een speciale module om proefvelden aan te leggen of op raster te kunnen planten. Verder beschikt de Viper 4 TWIN standaard over twee GPS-antenne aansluitingen. Na activatie van de tweede antenne is de Viper 4 TWIN geschikt om gelijktijdig een trekker en een werktuig te besturen.

Toekomstig zal de Viper4 TWIN ook beschikken over Isobus Virtual Terminal en Task Controller, 4 camera-aansluitingen, online uitwisseling van perceelsgegevens en doseerregeling. De Viper 4 TWIN beschikt standaard over GPS en GLONASS. De Viper 4 kan voor de ontvangst van RTK-correcties worden uitgevoerd met een interne radiomodem of met twee verschillende GSM-modems; de bestaande GeoConnect3G modem of de nieuwe Slingshot modem.

De Viper 4 TWIN is volledig compatibel met de bestaande CAN-bus trekker- en werktuigvoorbereidingen. De Viper4 kan daarmee prima naast bestaande GeoSTAR 200/250 of SBGuidance terminals worden gebruikt.
De Viper 4 TWIN wordt inmiddels volop geleverd.

Meer informatie?

0595-422338
'