Home / Vss Amac

Vss Amac

Ook van het merk VSS AMAC leveren wij een uitgebreid pakket aan producten. Hieronder een selectie van de producten die we u kunnen leveren. Wilt u meer weten over het producten pakket van VSS AMAC , neem dan contact met ons op: 0595 422 338
Schermafbeelding 2014-11-26 om 11.49.21
VRA 3000 Voorraadrooier
De VSS Amac Voorraadrooier (VRA 3000) is uitermate geschikt voor het rooien van aardappelen, als optie kan de machine aangepast worden voor uien of andere gewassen. De VSS Amac VRA 3000 onderscheidt zich door zijn grote capaciteit en wendbaarheid. Service en onderhoud zijn tot een minimum beperkt en op eenvoudige wijze uit te voeren. De VSS Amac VRA 3000 beschikt over 2 onafhankelijke invoerkanalen, welke apart in diepte geregeld worden. In de rooimat is 1 instelbare klopper gemonteerd, in de zeefmat 2 instelbare kloppers. De lange zeefband heeft veel zeefcapaciteit en een kleine hellingshoek waardoor het product niet terugrolt. De machine is uitgevoerd met aflegbanden, deze kunnen worden gebruikt als bunker. Als de aflegbanden dichtgeklapt worden stoppen deze automatisch met draaien; zo kan in totaal 15 m gereden worden zonder af te leggen.

Kenmerken VRA 3000

– 4 diabolo’s voor diepteregeling
– 2 of 3 rooibeitels per rug
– 8 schijven
– Rooimat met 1 instelbare klopper
– Zeefmat met 2 instelbare kloppers
– Gestuurde wielen met automatische middenstand
– Aflegbanden met zwadlegger
– Onderhoudsarme aandrijving (hydraulisch)
– Werkverlichting
– Zwaailamp

Opties VRA 3000

– Gestuurde dissel
– Kunststof diabolo’s
– Uieninvoerset
– Automatische diepteregeling met tasters
– Automatische smering
-Rol voor zwadlegger

Meer informatie?

0595-422338

FF Frontfrees Met de FF frontfrees levert VSS Amac een machine die volledig aan de huidige eisen voldoet. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe frees stonden de wensen en eisen van de gebruiker steeds centraal, zonder dat daarbij de prijsprestatieverhouding in het geding komt. Deze nieuwe frees zorgt voor een perfecte verkruimeling over de volledige werkbreedte van de frees. De robuuste constructie van de huidige VSS Amac GF 5 frees heeft de basis gevormd van deze frontfree

Meer informatie?

0595-422338

LK2Z Loofklapper VSS Amac loofklappers onderscheiden zich door hun veelzijdigheid en robuuste constructie. Service en onderhoud zijn op eenvoudige wijze uit te voeren dankzij de ruime kleppen in het frame/ Bij alle typen zijn de klepels uit één stuk vervaardigd én van gehard staal. Het is deze kwaliteit, die u onder alle omstandigheden verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast voldoen alle loofklappers uiteraard aan de strangste veiligheidseisen.


Meer informatie?

0595-422338
Uienlader
De VSS Amac Uienlader (UL) is speciaal gebouwd voor het opladen van uien. De VSS Amac UL onderscheidt zich door zijn eenvoud en grote capaciteit. Service en onderhoud zijn tot een minimum beperkt en op eenvoudige wijze uit te voeren. De VSS Amac UL beschikt over een uienopname met rol of klep. De lange zeefband heeft een kleine hellingshoek waardoor de uien niet terugrollen. De egelband scheidt loof van de uien. Via een transporteur met grote capaciteit komen de uien in de wagen.

Opties UL

Gestuurde dissel
– Vlakstelling
– Doek in transporteur

Kenmerken UL

– Uienopname met rol of klep
– Diepte regelende wielen
– Kleine hellingshoek voor grote capaciteit
– 2 aangedreven kloppers onder de zeefmat
– Kloppers zijn traploos verstelbaar in intensiteit
– Egelband (hellingshoek en snelheid traploos verstelbaar)
– Brede lange transporteur met grote capaciteit (snelheid traploos regelbaar)
– Gestuurde as met automatische middenstand
– Onderhoudsarme aandrijving (geen kettingen)
– Werkverlichting
– Zwaailamp

'